بزرگترين وبلاگ تغذيه و سلامت

بزرگترين وبلاگ تغذيه و سلامت

شگفت انگيزترين جراحي زيبايي كه تا بحال ديده ايد!! + عكس هاي قبل و بعد از جراحي



با يك زن ژاپني ملاقات كنيد كه با هزينه كردن ۱۰ ميليون ين يا ۱۰۲هزار دلار چهره خود را تبديل به يك عروسك فرانسوي كرده است...



با يك زن ژاپني ملاقات كنيد كه با هزينه كردن ۱۰ ميليون ين يا ۱۰۲هزار دلار چهره خود را تبديل به يك عروسك فرانسوي كرده است.
اين خانم ژاپني كه در حال حاضر به عنوان مدل مشغول به كار شده است با انجام عمل هاي جراحي متفاوتي روي صورت خود چهره اي جديد و باورنكردني را ايجاد كرده است.
ديلي ميل با اشاره به خطرات بالاي عمل هاي جراحي، با عباراتي طعن آميز نوشت: اين نوع از جراحي پلاستيك در ميان زنان آسيايي بسيار رواج دارد تا خودشان را شبيه زنان غربي نمايند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ شهريور ۱۳۹۴ساعت: ۰۹:۳۸:۴۵ توسط:sana موضوع:

شهري زير باران فضولات پرندگان! + عكس



اولين سالي كه اين سارها زمستان را در رم گذراندند سال 1926 ثبت شده است. آنها در ابتدا در حومه شهر ماندند، و به تدريج به داخل شهر آمدند. زيرا گرماي ساختمان ها آنها را جذب مي كرد...
اولين سالي كه اين سارها زمستان را در رم گذراندند سال 1926 ثبت شده است. آنها در ابتدا در حومه شهر ماندند، و به تدريج به داخل شهر آمدند. زيرا گرماي ساختمان ها آنها را جذب مي كرد. در حال حاضر بيش از 1.5 ميليون سار در شهر رم وجود دارد و تقريباً هر جا كه دلشان خواست كارشان را مي كنند.
بخشي از اين پرنده ها در ماه اكتبر و بخشي در ماه ژانويه به رم مي آيند و عادت دارند در سپيده دم شهر را ترك كنند و به زيتون زارهاي حومه شهر بروند. بعد از آنكه كل روزشان را به خوردن زيتون سپري كردند، به سمت شهر پرواز مي كنند و خرابكاري هايشان را روي ساختمان ها، مجسمه ها، خودروها و خيابان انجام مي دهند.



در گذشته مقامات شهر براي جلوگيري از آشيانه سازي آنها در شهر، بادكنك هاي بزرگي به شكل شاهين روي ساختمان ها مي گذاشتند تا آنها را بترسانند. بهترين گزينه هاي ضد سار شامل هرس كردن درختان و پخش صداهاي بلند شاهين ها مي شود، ولي ديگر مسئولين قدرت مالي براي سرمايه گذاري روي اين اقدامات را ندارند و مردم و توريست ها بايد به روش قديمي از خودشان مراقبت كنند. آنها بايد از چتر استفاده كنند يا دنبال پناهگاه و سرپناهي براي خودشان بدوند.
بعضي از مردم هم سعي مي كنند اين پرنده ها را با جيغ زدن و سر و صدا راه انداختن با هر ظرفي كه دستشان مي آيد دور كنند. ولي تابحال اين روش مؤثر نبوده است.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ شهريور ۱۳۹۴ساعت: ۰۹:۳۸:۳۹ توسط:sana موضوع:

صحبت هاي بريتني اسپيرز درمورد معشوق جديدش! + عكس



بريتني اسپيرز ۳۱ ساله با دوست پسر جديد خود ديويد لاكادو قرار ميگذارد، دقيقا ۹ ماه پس از جدايي از نامزد سابقش جيسون تراويك. به هر حال به نظر مي رسد او از قبل خوشحالتر است!
بريتني اسپيرز ۳۱ ساله با دوست پسر جديد خود ديويد لاكادو قرار ميگذارد، دقيقا ۹ ماه پس از جدايي از نامزد سابقش جيسون تراويك. به هر حال به نظر مي رسد او از قبل خوشحالتر است! او همچنين براي داشتن فرزندان بيشتر اعلام امادگي كرده است و گفته دوست دارد در آينده فرزندان بيشتري داشته باشد. بريتني در يكي از مصاحبه هاي خود در برنامه سرگرمي در تلوزيون گفته بود كه چرا اينگونه عاشق ديويد است:
” من عاشق شدم! من دوست دارم اين واقعيت را بگويم كه او (ديويد) بسيار خيره كننده است او يك انسان ساده و بي شيله پيله است! من او را ميپرستم او پرشور و واقعا شوخ و خوش خنده است و اين واقعيت است كه پرشوري و سر مستي او به من تسري پيدا كرده است.”


به نظر مي رسد او الهام بخش خلاقيت و احساس بريتني در آلبوم جديدش بوده است. بريتني چنين مي گويد كه او از نظر قلبي و روحي كمك و ياري كرده است. او به اينكه دوست دارد از ديويد نيز بچه دار شود را كتمان نكرد اما گفت كه فكر نمي كند بخواهد بار ديگر ازدواج كند! با توجه به عشق و علاقه اي كه بين آنها شكل گرفته به نظر بايد بزودي شاهد ازدواج آنها باشيم و منتظر خوردن زنگ عروسي آنها باشيم! بريتني و ديويد خود را از طريق دوستان مشترك پيدا كرده بودن و با هم آشنا شده بودند.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ شهريور ۱۳۹۴ساعت: ۰۹:۳۸:۳۲ توسط:sana موضوع:

زني بوكسور كه يك آشپز حرفه اي شد!! + عكس



باربارا لينچ چهل*وچهار ساله، آشپز و رستوران داري با اراده و سرسخت است. او در نوجواني، دبيرستان را ترك كرد. پس از آن به آشپزي پرداخت و پس از چند سال تلاش موفق شد زير پر و بال تاد انگليش، سرآشپز معروف...
باربارا لينچ چهل*وچهار ساله، آشپز و رستوران داري با اراده و سرسخت است. او در نوجواني، دبيرستان را ترك كرد. پس از آن به آشپزي پرداخت و پس از چند سال تلاش موفق شد زير پر و بال تاد انگليش، سرآشپز معروف، قرار بگيرد و چند سال بعد يكي از برندگان جايزه جيمز بيرد شود. وي مجموعه*اي از رستوران*ها و فروشگاه*هاي مواد غذايي با نام “باربارا لينچ گروپ” تاسيس كرد، كه ارزش اين مجموعه در سال ۲۰۰۸ به بيش از ۱۰ ميليون دلار رسيد.
لينچ درباره گذشته*اي كه از او يك آشپز مشهور و البته يك قهرمان بوكس ساخت مي*گويد:
من در يك مجتمع مسكوني در بوستون، كه براي قشر كم*درآمد ساخته شده بود، بزرگ شدم. پدرم يك راننده تاكسي بود. يك ماه پيش از آنكه من متولد شوم، او بر اثر حمله قلبي درگذشت و مادرم را با هفت بچه كم*سن*وسال تنها گذاشت. اما ما هيچ*وقت از تلاش براي خوشبختي، دست بر نداشتيم.

۱۳ ساله بودم كه براي اولين بار بابت آشپزي دستمزد گرفتم. پدر ساليوان از كليساي آن*سوي خيابان، گفته بود به فردي نياز دارد كه بتواند براي كشيش*هاي ساكن در كشيش*خانه شام درست كند. من دو سال براي آن*ها كار كردم.
پس از آن به دبيرستان رفتم. آنجا بيشتر شبيه يك باغ*وحش بود. اولين ريسك*هاي مالي*ام را در آنجا انجام دادم. من براي بعضي از دبيران دبيرستان، شرط*بندي مي*كردم. آن*ها به من مقداري پول مي*دادند تا مبلغي را بر روي نتيجه مسابقات مختلف شرط*بندي كنم.
نكته مثبتي كه در دبيرستانم وجود داشت، وجود برنامه اقتصادي خانواده در آنجا بود. يكي از معلمين دبيرستان، يك شريني*پز ماهر از كمبريج بود. ما با كمك همديگر براي معلمان شيريني درست مي*كرديم. آن معلم چيز خاصي در من ديد و ترتيبي داد كه به جاي يك سال، تمام مدت چهار سال را در كلاس*هايش بگذرانم.
من هيچ*وقت تكاليف مدرسه را انجام نمي*دادم و در نتيجه، در آنجا اوضاع خوبي نداشتم. در آخرين سال تحصيلي*ام به من گفتند كه بايد به كلاس تابستاني بروم. امكان نداشت كه چنين كاري را انجام دهم، بنابراين از آنجا اخراجم كردند.
پس از ترك دبيرستان، در يك انبار محصولات غذايي كار پيدا كردم. براي ۶ سال در آنجا بودم. يك روز، دوستي به ديدنم آمد و ما با هم به جزيره Martha’s Vineyard رفتيم و در آنجا، در يك رستوران مشغول به كار شديم.


مردي كه يك قايق تفريحي را اداره مي*كرد، براي سرآشپز به*دنبال يك دستيار مي*گشت. من براي اين كار تقاضا دادم. او گفت: «بلدي چطور بايد آشپزي كني؟». من گفتم: «بله، من در بوستون يك آشپز بودم. من چودرهاي (نوعي سوپ غليظ) عالي*اي درست مي*كنم». البته من حقيقت را نگفته بودم (در تمام طول مصاحبه دروغ گفتم!). پس از آن به كتابخانه رفتم تا ببينم چطور بايد اين نوع غذا را طبخ و آماده كنم. فرداي آن روز، او من را استخدام كرد. سه روز پيش از آغاز حركت قايق، آشپز استعفا داد. رئيس از من پرسيد كه آيا مي*توانم جاي او را بگيرم و من با قاطعيت گفتم: حتما.
در يك مهماني در بوستون، در رستوران معروف Michaela’s با يك دستيار سرآشپز آشنا شدم. تاد انگليش، كه قبلاً هيچ*وقت اسمش را نشنيده بودم، با من تماس گرفت و خواست كه براي يك مصاحبه كاري به رستوران Michaela’s بروم. پس از آنكه با دو ساعت تأخير به آنجا رسيدم، اين سرآشپز معروف جلويم ظاهر شد و گفت: «فكر نمي*كردم كه پيداتون بشه». من گفتم: «آخه كدوم آدم نادوني اينجا رستوران مي*زنه؟». عاقبت او من را به*عنوان آشپز در كافه*اش استخدام كرد.
پس از مدتي، تاد انگليش آنجا را ترك كرد تا رستوران Olives را تاسيس كند. من هم دو سال بعد به او پيوستم. هشت سال آنجا بودم و در اين مدت، در بازگشايي رستوران Figs به او كمك كردم. دو سال و نيم بعد، در يك رستوران ايتاليايي، كاري در سمت آشپز پيدا كردم. وقتي كه به تاد گفتم كه قصد دارم از رستورانش بروم، خيلي عصباني شد.

من جايي را مي*خواستم كه متعلق به خودم باشد؛ ولي از آنجا كه عادت نداشتم چيزي، حتي دستورهاي پخت، را بر روي كاغذ بياورم، داشتن يك طرح براي شروع كسب*وكار دشوار بود. من توانستم دو ميليون دلار از سرمايه*گذاران محلي، كه طرفدار سبك آشپزي من بودند، جمع*آوري كنم. در اين زمان، باز هم در مجتمع*هاي مسكوني زندگي مي*كردم. سه سال طول كشيد تا قرض*هايم را برگردانم.
رستوران No. 9 Park را در سال ۱۹۹۸ تاسيس كردم. «نامبر ناين» بعدها در فهرست بيست*وپنج*تايي بهترين رستوران*هاي تازه*تاسيس در ايالات*متحده، قرار گرفت. اوضاع هر سال بهتر مي*شد. در ۲۰۰۲ يك غذاخوري ويژه غذاهايي دريايي راه*اندازي كردم. در همين زمان بود كه بعد از اجاره يك زمين، فروشگاه خالي آن*سوي خيابان توجه*ام را جلب كرد. به خودم گفتم كه چرا همزمان بر روي ساخت دو رستوران كار نكنيم؟ من جايي را در نظر داشتم كه مشتريان بتوانند پس از صرف غذا در آنجا، مقداري گوشت هم با خودشان به منزل ببرند. قصابي علاقه دوم من بود و به اين ترتيب مي*توانستم به آن هم بپردازم.
در سال*هاي اول كار در نامبر ناين، چيزي درباره كسب*وكار نمي*دانستم. اداره*كردن آشپزخانه و سر و كله*زدن با كاركنان، به اندازه كافي دشوار بود. يكي از دستيارانم در زمينه كارهاي تجاري آموزش ديده بود. من و او با همكاري يكديگر به سر و سامان دادن به اوضاع پرداختيم. در اين زمان، چيزهاي زيادي درباره كسب*وكار و تجارت يادگرفتم و رستوران*هايمان شروع به پيشرفت و بهتر شدن كردند.

در سال ۲۰۰۴ يك سرويس كترينگ با نام Niche Catour راه*اندازي كردم. سال ۲۰۰۶ بود كه بازارچه Plum را براي فروش محصولات داير كردم. در سال ۲۰۰۷ هم يك فروشگاه كتاب*هاي آشپزي، با نام Stir را تاسيس كردم كه در آن، دوره*هاي آموزش آشپزي هم برگزار مي*شد.
دو سال پيش،* يكي از سرمايه*داران كه مشغول صرف شام در نامبر ناين شام بود، درباره احداث رستوران در انبار پشم كمپاني*اش با من صحبت كرد. آن*ها درباره فضايي تجاري با مساحتي حدود ۱۵۰۰ متر مربع صحبت مي*كردند. اين پيشنهادي عالي بود و از آنجا كه عقلم سرجايش بود، آن را پذيرفتم. مدتي بعد، با خودم فكر كردم كه به چه*چيزي در اين شهر نياز داريم؟ يكي از آن*ها يك رستوراني بود كه بتوانيم در آن، ضيافت*هاي رسمي شام را به شكلي بهتر برگزار كنيم.
براي داشتن تناسب*اندام و مقابله با تنش و استرس*هاي كار به ورزش بوكس روي آوردم و سخت تمرين كردم تا بتوانم يك مبارز شوم. اكنون توانسته*ام در سطح كشور مطرح شوم و در تلاش هستم كه با چاپ كتاب آشپزي*ام، شهرت بيشتري به دست بياورم. دوست دارم كه كتاب*ها و فيلم*هاي آموزشي بيشتري تهيه كنم و همچنين در برنامه Oprah شركت كنم. هنوز خودم را يك آشپز مي*دانم و هيچ*وقت دوست ندارم تبديل به يك چهره تجاري شوم.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ شهريور ۱۳۹۴ساعت: ۰۹:۳۸:۲۶ توسط:sana موضوع:

علي حاجي ميري


علي حاجي*ميري استاد، مخترع و كارافرين در حوزه مهندسي برق است كه در حال حاضر داراي كرسي استادي تامس جي. مايرز مهندسي برق در مؤسسه فناوري كاليفرنيا (كلتك) است. او ليسانس مهندسي برق خود را از دانشگاه صنعتي شريف و فوق ليسانس و پي*اچ*دي خود را از دانشگاه استنفورد دريافت كرد. او در آزمايشگاههاي بل، نيمه*هادي*هاي فيليپس و سان مايكروسيستمز كار كرده*است.
در ۲۰۰۲ او به همراه دانشجويان سابق اش اكسيم مايكروديوايسز را بر اساس اختراع ترانسفورمر فعال توزيع شده كه تجميع تقويت*كننده*هاي سيماس آر اف مناسب تلفنهاي همراه را در فناوري سيماس ممكن مي*كند، بنيان نهاد. او و دانشجويانش در ۲۰۰۴ اولين رادار-روي چيپ جهان را در فناوري سيليكان نشان دادند. دكتر حاجي ميري، در ۳۲ سالگي بعنوان يكي از ۳۵ نوآور برتر زير ۳۵ سال جهان انتخاب شد. او عضو پيوسته آي تريپل اي و برنده جوايز بسيار ديگر است.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ شهريور ۱۳۹۴ساعت: ۰۹:۳۸:۱۸ توسط:sana موضوع:

جنجال زني كه ريش پرفسوري دارد!! + عكس



​ هميشه جابجايي ويژگي​هاي ظاهري خانم​*ها و آقايان براي مردم موضوع جالبي است، اما اين بار وجود ريش براي يك خانم ميانسال و علاقه وي به اين موضوع جنجال برانگيز شده ​است...
​ هميشه جابجايي ويژگي​هاي ظاهري خانم​*ها و آقايان براي مردم موضوع جالبي است، اما اين بار وجود ريش براي يك خانم ميانسال و علاقه وي به اين موضوع جنجال برانگيز شده ​است.
جنجال بانوي ريش دار از سال 2008 كه وي تصميم گرفت به جاي پنهان كردن و از بين بردن ريش​هايش آنها را بلند كند و مثل آقايان به داشتن آنها عادت كند، شروع شد.


ماريا 49 ساله وقتي 28 سال داشت با تولد اولين فرزندش وجود ريشه​هاي مو را در چانه​اش تجربه كرد و رفته رفته اين موهاي كوچك در صورت وي پراكنده شدند و تلاش مستمر وي براي از بين بردن آنها فايده​اي نداشت اما قسمت جالب داستان رفتار وي از سال 2008 به بعد است كه با بلند كردن ريش​هايش بدون هيچ ناراحتي عكس​هايش را در وبلاگ شخصي​اش منتشر و نظرات منفي و مثبت سايرين را در قبال اين كار دريافت نمود. اما اميد و اعتماد به نفس اين بانو موجب شد اين روز ها در يك سيرك كار كند و سراسر دنيا وي را با نشان بانوي ريشو بشناسند.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ شهريور ۱۳۹۴ساعت: ۰۹:۳۸:۱۳ توسط:sana موضوع:

زني كه حمام آفتاب ميگرفت نزديك بود زنده به گور شود!! + عكس



معمولا وقتي بعضي از ما از كنار تابلو «خطر ريزش كوه» مي گذريم با خود مي گوييم اين فقط يك تابلو است و اگر اين تابلو در جاده هراز يا چالوس باشد...
معمولا وقتي بعضي از ما از كنار تابلو «خطر ريزش كوه» مي گذريم با خود مي گوييم اين فقط يك تابلو است و اگر اين تابلو در جاده هراز يا چالوس باشد، كنار آن مي ايستيم و دوغ يا نوشابه مي خوريم و عكس يادگاري مي گيريم!
زني، در شمال فرانسه، درست مثل همان بعضي ها، به تابلو رعايت فاصله با كوه گچي توجه نكرده و از آفتاب، انرژي مي طلبيده كه ناگهان قلبش در آستانه ايستادن ايستاده؛ اما خوشبختانه نايستاده!




بنا بر اين گزارش، صخره هايي از اين كوه تا نزديكي اين خانم مي ريزد و كمي هم براي تذكر به او گچ و سنگ مي زند تا يادش باشد و ياد بقيه هم باشد كه اين تابلو را كمي جدي بگيريم: خطر ريزش كوه!

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ شهريور ۱۳۹۴ساعت: ۰۹:۳۸:۰۶ توسط:sana موضوع:

رشد درخت در ريه مرد! +عكس

آرتيوم سيدوركين ۲۸ ساله كه در جمهوري اودمورتيا در حوالي مركز روسيه زندگي مي*كند، از مدتها پيش احساس درد در سينه داشت و به تدريج سرفه*هاي خلط دار خوني هم پيدا كرده بود. بعد از انجام راديو گرافي، پزشكان مركز انكولوژي(سرطان شناسي ) تقريبا مطمئن بودند كه آرتيوم مبتلا به نوعي از سرطان در حال رشد است و بهتر است هرچه زودتر تحت عمل جراحي قرار گيرد. در حاليكه آنچه كه در حال رشد بوده يك جوانه درخت صنوبر بوده است.
طول شاخه صنوبر حدود ۵ سانتي متر بود. احتمالا دانه آن در اثر تنفس داخل ريه آرتيوم شده و بدن آرتيوم نتوانسته آن را دفع يا جذب كند و صنوبر با استفاده از محيط گرم و مرطوب ريه آرتيوم رشد كرده و به تدريج سبب بروز علائم درد و خلط خوني شده است.

خود آرتيوم اين موضوع را اصلا جالب نمي داند . او ميگويد:«راستش را بخواهيد، من اصلا در اين مدت احساس نمي كردم يك جسم خارجي در بدن خود حمل ميكنم يا حتي احساس نمي*كردم كه چيزي در حال رشد كردن است، فقط ميتوان بگويم آن خيلي درد ايجاد ميكرد».

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ شهريور ۱۳۹۴ساعت: ۰۹:۳۷:۵۸ توسط:sana موضوع:

شبيه*سازي مزه*ها به صورت ديجيتال

آيا تا به حال شده آرزو كنيد بتوانيد مرغ برياني كه در تلويزيون نشان مي دهند را مزه كنيد، يا آن كيك شكلاتي را كه در اينترنت ديده ايد امتحان كنيد؟ به نقل از تلگراف ؛ اين ديوانه وارترين روياي غذايي شما ممكن است به زودي با كمك يك وسيلۀ جديد كه به كاربر اجازه مي دهد غذاها را به صورت مجازي مزه كند، تحقق يابد.
اين شبيه سازِ ديجيتالي مزه ها توسط محققاني در دانشگاه ملي سنگاپور طراحي شده است. طرز كار آن به اين صورت است كه دو قطعۀ آهني را درون دهان خود قرار مي دهيد – يكي از آنها بالاي زبان قرار مي گيرد، ديگري زير آن – و اين باعث فرستاده شدن جريان هاي متفاوتي مي شود كه موجب تصور خوردن يك چيز خوشمزه براي محرك هاي طعم در زبان مي شود.
محقق ارشد اين پروژه، نيمِشا راناسينگ، به سايت تلگراف اينگونه گفت “تا كنون، با دستكاري كردن اندازۀ موج، فركانس و دما – هم گرم كردن و هم سرد كردن – موفق شده ايم ادراك شوري، ترشي و تلخي را با موفقيت منتقل كنيم.” البته مزۀ پنجمي هم اخيرا يافت شده كه هنوز به ليست مزه هاي اين شبيه ساز نپيوسته است. به علاوه، اين شبيه ساز نمي تواند رايحه و بافت غذا را نيز شبيه سازي كند، كه عوامل مهمي براي مزه هستند، با اينحال تيم محققان بروي كار بر روش هايي هستند تا اين ويژگي ها را اضافه كنند. اين دستگاه مي تواند براي مزه كردن آن غذاهاي اشتها آوري كه در تلويزيون و صفحه كامپيوتر ديده مي شود مورد استفاده قرار گيرد و مي تواند يك راه براي فرستان جوايز ديجيتالي در بازي هاي كامپيوتري باشد. اما راناسينگ مي گويد كه احتمالات آينده براي اين شبيه ساز فراتر از فقط جنبه هاي تفريحي خواهند رفت. او به نيو سايِنتيست اينگونه گفت “آدم هايي كه ديابت دارند مي توانند از اين شبيه ساز مزه براي شبيه سازي حس شيريني استفاده كنند بدون آنكه به سطح قند خون واقعي خود صدمه اي وارد كنند. بيماران سرطاني مي توانند از آن براي بهبود و بازيابي آن احساس مزه ها كه در طي شيمي درماني خفيف شده استفاده كنند.” اگر كه ايدۀ قراردادن قطعه هاي آهني در دهانتان به نظر كمي منزجر كننده است، تيم راناسيتگ بر يك نسخۀ كوچكتر از اين دستگاه كار مي كنند كه بتواند بروي قطعه اي مثل يك آب نبات ديجيتالي سوار شود.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ شهريور ۱۳۹۴ساعت: ۰۹:۳۷:۴۹ توسط:sana موضوع:

گرانترين پنير دنيا كيلويي ۴ ميليون و ۸۰۰هزار تومان از شير الاغ! + عكس



چه پنيري مورد علاقه*تان است ؟ سري به فروشگاه*ها بزنيد حالا انواع و اقسام پنيرها را با طعم*هاي مختلف مي*توانيد پيدا كنيد. اما شايد عجيب و غريب*ترين پنير دنيا،گران*ترين نوع آن باشد....
چه پنيري مورد علاقه*تان است ؟ سري به فروشگاه*ها بزنيد حالا انواع و اقسام پنيرها را با طعم*هاي مختلف مي*توانيد پيدا كنيد. اما شايد عجيب و غريب*ترين پنير دنيا،گران*ترين نوع آن باشد. پنيري كه بايد براي خريد هر كيلوگرم آن بيشتر از ۴ ميليون و ۸۰۰ هزار تومان پول پرداخت كنيد!
آدم*هاي زيادي نيستند كه بتوانند اين پنير را امتحان كنند. قيمت اين پنير به*قدري زياد است كه فقط آدم*هاي خاص علاقه*مند به فرآورده*هاي لبني شايد دل به دريا بزنند و براي امتحان طعم آن پول*شان را خرج كنند. اين پول در*واقع به خاطر پنيري است كه از شير الاغ تهيه مي*شود. يراي ديدن تنها كارخانه درست كردن پنير الاغ جهان بايد به ۵۰ مايلي غرب بلگراد برويد. جايي كه مدت بسياري زيادي طول مي*كشد تا صاحبان كارخانه بتوانند از ۲۵ ليتر شير الاغ يك كيلوگرم پنير تهيه كنند. به گفته صاحبان اين كارخانه تهيه پنير از شير الاغ بسيار زمان بر است و به همين خاطر قيمت پنير آنها اين*قدر بالاست و بيشتر از ۱۰۰۰ پوند براي هر كيلوگرم در مي*آيد.


آنها با اين وجود از كسب و كار خود راضي نيستند و مي *گويند مشتري*هاي كمي دارند كه حاضر به پرداخت چنين هزينه*گزافي مي*شوند. هر چند به گفته آنها مشتري هايي هم وجود دارند كه از خريداران شير الاغ براي درست كردن وان شيرهستند. برخي از پول*دارها اعتقاد دارند كه شير الاغ براي لطافت پوست مفيد است و به همين خاطر هزينه گزافي را پرداخت مي*كنند تا هر چند وقت يكبار در وان شير دراز بكشند.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ شهريور ۱۳۹۴ساعت: ۰۹:۳۷:۴۰ توسط:sana موضوع:

چت باکس


صفحات وبلاگ

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ][ ۳۴۸ ][ ۳۴۹ ][ ۳۵۰ ][ ۳۵۱ ][ ۳۵۲ ][ ۳۵۳ ][ ۳۵۴ ][ ۳۵۵ ][ ۳۵۶ ][ ۳۵۷ ][ ۳۵۸ ][ ۳۵۹ ][ ۳۶۰ ][ ۳۶۱ ][ ۳۶۲ ][ ۳۶۳ ][ ۳۶۴ ][ ۳۶۵ ][ ۳۶۶ ][ ۳۶۷ ][ ۳۶۸ ][ ۳۶۹ ][ ۳۷۰ ][ ۳۷۱ ][ ۳۷۲ ][ ۳۷۳ ][ ۳۷۴ ][ ۳۷۵ ][ ۳۷۶ ][ ۳۷۷ ][ ۳۷۸ ][ ۳۷۹ ][ ۳۸۰ ][ ۳۸۱ ][ ۳۸۲ ][ ۳۸۳ ][ ۳۸۴ ][ ۳۸۵ ][ ۳۸۶ ][ ۳۸۷ ][ ۳۸۸ ][ ۳۸۹ ][ ۳۹۰ ][ ۳۹۱ ][ ۳۹۲ ][ ۳۹۳ ][ ۳۹۴ ][ ۳۹۵ ][ ۳۹۶ ][ ۳۹۷ ][ ۳۹۸ ][ ۳۹۹ ][ ۴۰۰ ][ ۴۰۱ ][ ۴۰۲ ][ ۴۰۳ ][ ۴۰۴ ][ ۴۰۵ ][ ۴۰۶ ][ ۴۰۷ ][ ۴۰۸ ][ ۴۰۹ ][ ۴۱۰ ][ ۴۱۱ ][ ۴۱۲ ][ ۴۱۳ ][ ۴۱۴ ][ ۴۱۵ ][ ۴۱۶ ][ ۴۱۷ ][ ۴۱۸ ][ ۴۱۹ ][ ۴۲۰ ][ ۴۲۱ ][ ۴۲۲ ][ ۴۲۳ ][ ۴۲۴ ][ ۴۲۵ ][ ۴۲۶ ][ ۴۲۷ ][ ۴۲۸ ][ ۴۲۹ ][ ۴۳۰ ][ ۴۳۱ ][ ۴۳۲ ][ ۴۳۳ ][ ۴۳۴ ][ ۴۳۵ ][ ۴۳۶ ][ ۴۳۷ ][ ۴۳۸ ][ ۴۳۹ ][ ۴۴۰ ][ ۴۴۱ ][ ۴۴۲ ][ ۴۴۳ ][ ۴۴۴ ][ ۴۴۵ ][ ۴۴۶ ][ ۴۴۷ ][ ۴۴۸ ][ ۴۴۹ ][ ۴۵۰ ][ ۴۵۱ ][ ۴۵۲ ][ ۴۵۳ ][ ۴۵۴ ][ ۴۵۵ ][ ۴۵۶ ][ ۴۵۷ ][ ۴۵۸ ][ ۴۵۹ ][ ۴۶۰ ][ ۴۶۱ ][ ۴۶۲ ][ ۴۶۳ ][ ۴۶۴ ][ ۴۶۵ ][ ۴۶۶ ][ ۴۶۷ ][ ۴۶۸ ][ ۴۶۹ ][ ۴۷۰ ][ ۴۷۱ ][ ۴۷۲ ][ ۴۷۳ ][ ۴۷۴ ][ ۴۷۵ ][ ۴۷۶ ][ ۴۷۷ ][ ۴۷۸ ][ ۴۷۹ ][ ۴۸۰ ][ ۴۸۱ ][ ۴۸۲ ][ ۴۸۳ ][ ۴۸۴ ][ ۴۸۵ ][ ۴۸۶ ][ ۴۸۷ ][ ۴۸۸ ][ ۴۸۹ ][ ۴۹۰ ][ ۴۹۱ ][ ۴۹۲ ][ ۴۹۳ ][ ۴۹۴ ][ ۴۹۵ ][ ۴۹۶ ][ ۴۹۷ ][ ۴۹۸ ][ ۴۹۹ ][ ۵۰۰ ][ ۵۰۱ ][ ۵۰۲ ][ ۵۰۳ ][ ۵۰۴ ][ ۵۰۵ ][ ۵۰۶ ][ ۵۰۷ ][ ۵۰۸ ][ ۵۰۹ ][ ۵۱۰ ][ ۵۱۱ ][ ۵۱۲ ][ ۵۱۳ ][ ۵۱۴ ][ ۵۱۵ ][ ۵۱۶ ][ ۵۱۷ ][ ۵۱۸ ][ ۵۱۹ ][ ۵۲۰ ][ ۵۲۱ ][ ۵۲۲ ][ ۵۲۳ ][ ۵۲۴ ][ ۵۲۵ ][ ۵۲۶ ][ ۵۲۷ ][ ۵۲۸ ][ ۵۲۹ ][ ۵۳۰ ][ ۵۳۱ ][ ۵۳۲ ][ ۵۳۳ ][ ۵۳۴ ][ ۵۳۵ ][ ۵۳۶ ][ ۵۳۷ ][ ۵۳۸ ][ ۵۳۹ ][ ۵۴۰ ][ ۵۴۱ ][ ۵۴۲ ][ ۵۴۳ ][ ۵۴۴ ][ ۵۴۵ ][ ۵۴۶ ][ ۵۴۷ ][ ۵۴۸ ][ ۵۴۹ ][ ۵۵۰ ][ ۵۵۱ ][ ۵۵۲ ][ ۵۵۳ ][ ۵۵۴ ][ ۵۵۵ ][ ۵۵۶ ][ ۵۵۷ ][ ۵۵۸ ][ ۵۵۹ ][ ۵۶۰ ][ ۵۶۱ ][ ۵۶۲ ][ ۵۶۳ ][ ۵۶۴ ][ ۵۶۵ ][ ۵۶۶ ][ ۵۶۷ ][ ۵۶۸ ][ ۵۶۹ ][ ۵۷۰ ][ ۵۷۱ ][ ۵۷۲ ][ ۵۷۳ ][ ۵۷۴ ][ ۵۷۵ ][ ۵۷۶ ][ ۵۷۷ ][ ۵۷۸ ][ ۵۷۹ ][ ۵۸۰ ][ ۵۸۱ ][ ۵۸۲ ][ ۵۸۳ ][ ۵۸۴ ][ ۵۸۵ ][ ۵۸۶ ][ ۵۸۷ ][ ۵۸۸ ][ ۵۸۹ ][ ۵۹۰ ][ ۵۹۱ ][ ۵۹۲ ][ ۵۹۳ ][ ۵۹۴ ][ ۵۹۵ ][ ۵۹۶ ][ ۵۹۷ ][ ۵۹۸ ][ ۵۹۹ ][ ۶۰۰ ][ ۶۰۱ ][ ۶۰۲ ][ ۶۰۳ ][ ۶۰۴ ][ ۶۰۵ ][ ۶۰۶ ][ ۶۰۷ ][ ۶۰۸ ][ ۶۰۹ ][ ۶۱۰ ][ ۶۱۱ ][ ۶۱۲ ][ ۶۱۳ ][ ۶۱۴ ][ ۶۱۵ ][ ۶۱۶ ][ ۶۱۷ ][ ۶۱۸ ][ ۶۱۹ ][ ۶۲۰ ][ ۶۲۱ ][ ۶۲۲ ][ ۶۲۳ ][ ۶۲۴ ][ ۶۲۵ ][ ۶۲۶ ][ ۶۲۷ ][ ۶۲۸ ][ ۶۲۹ ][ ۶۳۰ ][ ۶۳۱ ][ ۶۳۲ ][ ۶۳۳ ][ ۶۳۴ ][ ۶۳۵ ][ ۶۳۶ ][ ۶۳۷ ][ ۶۳۸ ][ ۶۳۹ ][ ۶۴۰ ][ ۶۴۱ ][ ۶۴۲ ][ ۶۴۳ ][ ۶۴۴ ][ ۶۴۵ ][ ۶۴۶ ][ ۶۴۷ ][ ۶۴۸ ][ ۶۴۹ ][ ۶۵۰ ][ ۶۵۱ ][ ۶۵۲ ][ ۶۵۳ ][ ۶۵۴ ][ ۶۵۵ ][ ۶۵۶ ][ ۶۵۷ ][ ۶۵۸ ][ ۶۵۹ ][ ۶۶۰ ][ ۶۶۱ ][ ۶۶۲ ][ ۶۶۳ ][ ۶۶۴ ][ ۶۶۵ ][ ۶۶۶ ][ ۶۶۷ ][ ۶۶۸ ][ ۶۶۹ ][ ۶۷۰ ][ ۶۷۱ ][ ۶۷۲ ][ ۶۷۳ ][ ۶۷۴ ][ ۶۷۵ ][ ۶۷۶ ][ ۶۷۷ ][ ۶۷۸ ][ ۶۷۹ ][ ۶۸۰ ][ ۶۸۱ ][ ۶۸۲ ][ ۶۸۳ ][ ۶۸۴ ][ ۶۸۵ ][ ۶۸۶ ][ ۶۸۷ ][ ۶۸۸ ][ ۶۸۹ ][ ۶۹۰ ][ ۶۹۱ ][ ۶۹۲ ][ ۶۹۳ ][ ۶۹۴ ][ ۶۹۵ ][ ۶۹۶ ][ ۶۹۷ ][ ۶۹۸ ][ ۶۹۹ ][ ۷۰۰ ][ ۷۰۱ ][ ۷۰۲ ][ ۷۰۳ ][ ۷۰۴ ][ ۷۰۵ ][ ۷۰۶ ][ ۷۰۷ ][ ۷۰۸ ][ ۷۰۹ ][ ۷۱۰ ][ ۷۱۱ ][ ۷۱۲ ][ ۷۱۳ ][ ۷۱۴ ][ ۷۱۵ ][ ۷۱۶ ][ ۷۱۷ ][ ۷۱۸ ][ ۷۱۹ ][ ۷۲۰ ][ ۷۲۱ ]

RSS

POWERED BY
sitearia.ir

اینستاگرامی ها

  دستگاه برش لیزر  /  تور نجف /  دوربین مداربسته بیسیمسئو کار حرفه ای  / تشک بادی /  رزرو هتل /  هتل اسپیناس پالاس / ثبت آگهی رایگان / دستگاه برش لیزر / خدمات نظافتی در مشهد / باربری / بسته بندی لوازم منزل / دانلود بازی اندروید , دانلود نرم افزار اندروید / طراح و بهینه ساز سئو سایت سیروتا

» روستاهای مدرن پوتمکین در سرتاسر جهان!
» شهری دیدنی که رنگ طلا دارد!
» تنظیم خواب بعد از سفر | نکاتی برای تنظیم خواب بعد از مسافرت
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | گذشته طبیعت
» 5 نکته ارزشمند برای عکاسی از موزه ها و گالری ها
» دیوار برلین در آلمان | مرزی که فرو ریخت
» نکات عکاسی | ١٠ راهکار برای بیشترین استفاده را از دوربین
» بندر بریس| بندر ماهیگیری و صیادی زیبای چابهار
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | مادری
» راهکارهای صرفه جویی در سفر | 6 راه برای صرفه جویی در سفر
» موزه تماشاگه زمان تهران | جایی که زمان نمیگذرد
» عکس های منتخب اتوبوسی که به خانه تبدیل شد
» دانستنی های سفر به زنگبار | عالمی از زیبایی و آرامش در تانزانیا
» آبشار شوی | بزرگترین آبشار خاورمیانه
» سفر به پاریس | تفریحات در پاریس با SetInParis
» بهترین هتل های مالدیو | لذت تفریح همراه با آرامش
» شناخت و درمان بیماری حرکت در هنگام مسافرت
» موزه ملی تاریخ علوم پزشکی | معرفی بخش های مختلف موزه علوم پزشکی
» هزینه های سفر به استکهلم | پایتختی دیدنی در اروپا
» چه کسی پیش قراول حقوق شهروندی در ایران است؟
» عکاسی به عنوان یک مسافر تنها| هیجان و تنهایی سفر
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | زیر دو خم مرگ
» جاهای دیدنی بانکوک | کارهایی که باید در بانکوک انجام داد
» بهترین زمان سفر به اسپانیا | بهترین زمان برای خوشگذرانی
» بهترین تجهیزات عکاسی برای وبلاگ نویسی سفر
» نکاتی برای سفر دو نفره | 10 نکته ضروری برای سفر دو نفره
» دانستنی های سفر به توکیو | دانستنی های سفر به توکیو
» معبد غرفه طلایی کیوتو | معبد بوستان گوزن
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | چند لحظه رویا
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | همزیستی
» هیچهایک در ویتنام | کشوری در جنوب شرقی آسیا
» برترین راه ها برای گشت و گزار هوشمندانه !
» مقاصد سفری برای سلفی گرفتن | اوج هیجان همراه با عکاسی
» دهکده گیتورن | دهکده ای زیبا معروف به ونیز هلند
» هزینه های سفر به روسیه | دنیایی از اطلاعات سفر به روسیه
» دلایل فراگیر بودن هیچهایکینگ، دلایلی که مهم و تاثیرگذار است
» هزینه سفر به بارسلونا | شهری دیدنی در کشور اسپانیا
» بازدید از خانه اعیانی امیر در زادگاه رئیس جمهور!
» سفر به شیوه هیچهایک | تجربه های سفر به شیوه هیچهایک
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | سفر
» جاذبه های گردشگری کربلا | کربلا در اوج پاکی و شکوه
» رستوران لبنانی یاسمینا | طعم غذاهای بیروتی
» معروف ترین عمارت های تاریخی ایران | جلوه ای از تمدن ایرانی
» اثر تعطیلات بر روی سلامتی | چرا تعطیلات مفید است؟
» پارک فورستا لومینا کانادا | تماشای پارکی عجیب و تفریحی
» گزارش اختصاصی همگردی از اقامتگاه بومگردی خانه باغ شاکر
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | شهر طوفانی
» مهمترین دلایل استرس و بیماری در سفر و رهایی از آن ها
» بهترین روش ها برای پیشگیری از دردهای زانو در کوهنوردی
» عکس منتخب نشنال جئوگرافیک | گذر طوفان